Markedets bredeste efterbehandlingssortiment

Med over 50 års erfaring har Plockmatic Group opbygget et solidt navn som en effektiv og fleksibel leverandør af efterbehandlingsløsninger, og er markedsleder indenfor buk/fals og bookletmakere.

Med opkøb af blandt andet Morgana, Wattkiss og senest Intec, er produktsortimentet imponerende og giver mulighed for hurtig efterbehandling af dine digitale tryksager.

Firkantede rygge og skæring i forkant eller på siderne!

Lidt om Morgana:

I 50 år har Morgana Systems leveret offline efterbehandlings systemer, og er i dag anerkendt som Englands førende producent og innovatør indenfor udvikling af efterbehandlings udstyr specielt designet til det voksende didital print marked.

Hovedkontoret ligger i England hvor 80% af alle produkter er fremstillet.

Morgana blev købt i 2013 af Plockmatic International som er en af de førende producenter af inline bookletmakers, så firmaerne tilsammen dækker en enestående række af inline og offline efterbehandlings-systemer.

Lidt om produkterne:

Topsællerterne fra Morgana er AutoCreaser Pro og DigiFold Pro som også er blevet en industri standard i sin klasse.

Morganas smartscreen touch-skærm og hastigheden gør at disse produkter er deres konkurrenter overlegne i form af nøjagtighed og produktivitet, når der skal falses og laves bukkestreger.

Men Morgana tilbyder også en bred vifte af offline Bookletmakers, Squarefold/firkantryg maskiner, DigiBook lim-bindere og skæreborde.