Canon Colorado 1640:
UVgel giver helt nye muligheder
Forrygende printkvalitet
Fantastisk hastighed
Lave driftomkostninger
Enkel betjening

64" rulle-til-rulle-printer med UVgel, som kombinerer kvalitet, produktivitet og rentabilitet

 Canon_RGB_XL

 

Unik UVgel-teknologi

Canons enestående UVgel-printteknologi øger produktiviteten og hastigheden med mindre blækforbrug og leverer samtidig et forbedret farverum.

Banebrydende produktivitet

Konsekvent hurtige outputhastigheder og hurtig produktionstid leverer produktivitet, som kun tidligere var muligt med rulle-til-rulle-printere eller en større flatbed-printer.

Enestående kvalitet

Det højteknologiske, hurtigttørrende UVgel-blæk er giftfrit, holdbart, farveægte og leverer fremragende æstetik, det største farverum og præcise, skarpe dråber.

Uovertruffen alsidighed

Océ 1640 Colorado er designet til en bred vifte af medier, herunder tynde, varmefølsomme medier, og tilbyder uovertruffen fleksibilitet til håndtering af flere opgaver på én enhed.

Uovertruffen automatisering

To medieruller online samt automatisk skift og fremføring af medier forenkler produktionsstyringen og understøtter uovervåget og automatisk levering af færdigt output.

 

 

 

UVGel

UVGel

UVGel

Det er alment kendt i skiltebranchen at forskellige teknologier giver forskellige fordele. Så afhængig af om du ønsker stort farveomfang, lavt farveforbrug, kort tørretid, tryk på tynde eller varmefølsomme medier, eller produktivitet, så må du vælge hvilken teknik du vil bruge.

Men den tid er forbi. Med Canons nye Océ Colorado med UVgel teknologi får du alt-i-en maskine. Teknikken er baseret på Canons egen udviklede Piezo-printhoveder og UV-gel. Farven er i gele form til den når printhovedet, der bliver den flydende og skydes mod mediet. Direkte når blækket rammer mediet gendanner farven sin geleform og flyder derfor ikke sammen med de andre farvedråber. Til forskel fra traditionelle UV-maskiner så sker hærdningen heller ikke direkte efter at farven er landet på papiret. UV-LED tørre enheden kører henover det printede og tørrer med blot 28 grader og sikrer jævne farver, der er helt tørre med det samme trykket kommer ud, klar til efterbehandling.