screen

Truepress Jet W3200UV er en ny generation i mellemklassen af flatbed inkjet printer, der er designet til at indeholde flere af de funktioner, der normalt findes på langt dyrere maskiner. En af disse imponerende funktioner er, at skrivehovederne er justeret og afbalanceret på maskinen hvilket giver en enorm forbedring af udskriftskvaliteten.

Høj hastighed og høj kvalitet!
Screen har et ry for at levere fremragende imaging teknologi, og med Truepress Jet W3200UV leverer Screen igen et højt niveau af kvalitet / hastighed til markedet i storformat.

Truepress Jet W3200UV leverer print i høj kvalitet på 84 m2 i timen. Tekster kan reproduceres helt ned til 4 point normal og 6 point negativ står skarpt og let læselig på alle medier. Det betyder, at TP-J W3200UV kan levere flotte udskrifter i både små formater, med kort betragtningsafstand eller storformat arbejde ved alle hastigheder. Hvorvidt et job kræver en hurtig leveringstid eller indebærer et stort antal kopier, kan dette system udskrive det hurtigt og effektivt.

Smarte funktioner til ensartet kvalitet og produktivitet
Den automatiske rensestation hjælper med at opretholde skrivehovederne i den bedste tilstand uden manuel operatør indgriben. Et udvindings-system reducerer yderligere tilstopning af dyserne. Sidst men ikke mindst, gør on-board dyse mapping at maskinen kan køre videre uden at stoppe produktionen og uden tab af kvalitet.

0015

Et udvindings-system reducerer yderligere tilstopning af dyserne.

Sidst men ikke mindst, gør on-board dyse mapping at maskinen kan køre videre uden at stoppe produktionen og uden tab af kvalitet.

Operatør kontrolleret UV system
Operatør kontrolleret UV-system af Truepress Jet W3200UV gør det muligt at printe på selv de mest følsomme og udfordrende materialer.

Muligheden for at justere niveauet af UV forbedrer vedhæftning på de mest vanskelige medier og giver den nødvendige fleksibilitet til efterbehandling.

0014

Det 6-zonede vakuum bord kan håndtere medier tyndere end 3 mm, forkorter opsætningstiden, og øger den samlede produktivitet.

Truepress blæk
Truepress Jet W3200UV anvender original Truepress blæk. Den brillians denne blæk leverer, betyder et større farveomfang end de fleste maskiner i sin klasse, og øger mængden af job som TP-J W3200UV kan håndtere.

001

Truepress blæk er yderst fleksibel og kan tåle at blive bøjet og klippet og har samtidig en fremragende vedhæftning til en meget bred vifte af materialer.

Densiteten på blækket kan indstilles på Caldera Rippen og betyder, at der let kan printes på f.eks. backlit medier og andre høj densitets effekter kan blive fremstillet i et enkelt print uden pasnings problemer, som ellers nemt kan opstå, når man skal have flere print på samme ark.