logo-rmgt

RMGT, er det nye navn efter at Ryobi og Mitsubishi er gået sammen.

Den nye joint venture-selskab betyder nye innovative maskiner af høj kvalitet og fremragende produktivitet til markedet.
På Drupa 2016 vil RMGT vise verden sit nye logo og nye slogan samt en imponerende lineup af trykmaskiner.

Udstillingens slogan er "IRODORI – Coloring the World Together” og på standen vil der være 3 tryk maskiner: RMGT 10 i format 1.050 mm og RMGT 9 i A1-format, begge med LED-UV- tørring og RMGT DP7 B2-format digital tryk med flydende toner. 

printers_10_1116436006

Nu også med UV-LED

Alle maskiner er i nyt design som kombinerer det ydre design og styrker fra både Mitsubishi Heavy Industries og fra de tidligere Ryobi maskiner.

RMGT 10 er en 1.050 mm format maskine med 6-farveværker og kan trykke på en bred vifte af materialer i tykkelser helt nede fra 0,04 mm og helt op til 1,0 mm.
En nyudviklet non stop feeder samt udlægning sikrer selv på kraftige gramvægte en unik produktion helt uden stop for ilægning / udtagning af oplagene. RMGT 10 er udstyret med lakværk med LED-UV- tørring og PQS inline print kvalitetskontrol system til kvalitetsstyring.

RMGT 9 er en A1-format vises i 8-farve model med skøn og videre tryk. Maskinen er endvidere udstyret med LED-UV- tørring.
Den nye meget pålidelige ark transport som man kender fra RMGT 10 maskinerne og ny software, giver ekstraordinær forbedret produktivitet. Med to LED-UV- tørrere, den ene over skøn-videre enhedenog den anden i udlægget, sikres samtidig øjeblikkelig tørring.

Maskinen er udstyret med smart-RPC fuldautomatisk simultan plade skift der drastisk reducerer indstillingstiden ved jobskifte. Maskinen er også udstyret med PQS inline trykkvalitet kontrolsystem til at styre trykkvaliteten på begge sider af arket.

Nye funktioner på begge modeller omfatter en stor ny 55” monitor (Press Information Display) som gør det muligt for operatøren at overvåge trykkvalitet og driftsstatus. Maskinen har naturligvis PQS
inline kontrolsystem for optimal farveføring.

RMGT DP7 er en B2-format digital offset tryk med flydende toner.
RMGT DP7 er udviklet til at imødekomme det stigende behov for digitale print i høj kvalitet på B2 format. RMGT DP7 er en næste generation af B2-format flydende toner til digitale offset tryk. Demonstrationer vil vise fordelene ved en digital offset tryk, der fleksibelt kan opfylde behovet for specialfremstillede printproduktioner i små oplag.

printech_RMGT_1050LX-6
1050LX-6


920PF-8


DP790

Teknologisk er Ryobi med helt i front og kan tilbyde alle maskiner med fremtidens tørreteknik: UV LED, der giver trykkeriet masser af fordele.

Dine tryk er tørre næsten før de kommer ud af maskinen og er klar til efterbehandling uden ventetid – man kunne fristes til at kalde det offset on demand!

UV-LED giver dig følgende fordele:

  • 70-80% mindre enerig forbrug
  • Ingen ozon
  • Ingen infrarødt lys
  • UV-LED lys tænder og slukker øjeblikkeligt
  • Pladsbesparende design
  • Long-life UV-LED diode