Ny Morgana distributørMorgana Logo

Printech kan nu tilbyde hele den imponerede produkt linje af efterbehandlingsmaskiner fra Morgana Systems Ltd. 

Lidt om Morgana:
I næsten 40 år har Morgana Systems leveret offline efterbehandlings systemer, og er i dag anerkendt som Englands førende producent og innovatør indenfor udvikling af efterbehandlings udstyr specielt designet til det voksende didital print marked.

Hovedkontoret ligger i England hvor 80% af alle produkter er fremstillet. Morgana blev købt i 2013 af Plougmatic International som er en af de førende producenter af inline bookletmakers, så firmaerne tilsammen dækker en enestående række af inline og offline efterbehandlings-systemer.

Lidt om produkterne:
Topsællerterne fra Morgana er AutoCreaser Pro og DigiFold Pro som også er blevet en industri standard i sin klasse. Morganas smartscreen touch-skærm og hastigheden gør at disse produkter er deres konkurrenter overlegne i form af nøjagtighed og produktivitet, når der skal falses og laves bukkestreger.
Men Morgana tilbyder også en bred vifte af offline Bookletmakers, Squarefold/firkantryg maskiner, DigiBook lim-bindere og nummereringsmaskiner.

Bookletmakers:

 

 

 

 

 

 

 

Bookletmaker med 2 magasiner og trimmer, hastighed op til 2400 hæfter/bøger pr time!

Sammensæt selv din egen offline bogfabrik. System VF350/500 har en høj-kapacitets dobbelt skuffe. Du kan producere færdige bøger i op til 540 mm tykkelse med hæfteklammer og forkants trimning og som option kan der tilføjes en squarefolder/firkantsryg der giver et perfekt finish til den færdige bog.

Med en offline løsning sikrer du at dine digitale trykmaskiner kan køre uforstyrret og uden ventetid. Og systemet kan naturligvis også let servicere flere maskiner, og behøver ikke at skiftes fordi du skifter din digitale enhed.

Firkantede rygge og skæring i forkant eller på siderne!

Falsemaskiner

printech_MORGANA_FALSEMASKINER_1

printech_MORGANA_FALSEMASKINER_2

Major falsemaskine med suction feeder, hastighed op til 27.000 fals pr time!
Super enkel betjening og lynhurtig produktion af hæfter. Kompakt, kræver minimum af plads. Kraftfuld suge-fødning med side-anlæg inden falsning. Kan false alle ark op til 648 x 365 mm og fra 56 – 240 gram.

DigiFold Pro – bukkestreger, fals og perforering i én
Kan håndtere ark op til 0,4 mm (ca 400 gram) og formater helt op til 900 x 385 mm. Patenteret ”flying knife technology” som sikrer perfekt udseende bukkestreger og er skånsom mod trykket, også på kanter med meget toner. Enkel betjening via SmartScreen med ikoner.

Limbindere:

DigiBook Pur Bindere
PUR lim bindere til ethvert behov, 4 imponerede modeller: 150, 200, 300 og højproduktive DigiBook 450 alle med lukket tank.

PUR er den stærkeste og mest fleksible lim der findes, og giver en række yderligere fordele i forhold til andre lim metoder. PUR lim er resistent overfor toner og coatning, og er derfor en super-stærk lim til alle papirtyper, og fungerer ligeledes perfekt på syntetisk og genbrugspapir.

Bukkestreger til alle!

printech_MORGANA_BUKKESTREGER_4

DigiFold er markedslederen indenfor bukkestreger til digitale trykkerier. I Pro versionen får man alle det nye SmartScreen panel som gør bukkestreger til en leg og giver øget funktionalitet til brugeren. I 4. generation af DigiFold Pro er der en helt ny suge-nedføring fra toppen med 450 mm loading kapacitet.

Ring til Printech og hør mere om det imponerede Morgana program af bukkestreg-, false-, hæfte-, perforerings-, nummererings- og limbinder- maskiner.